Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie houdt zich bezig met het bewegend functioneren van de mens. De fysiotherapeut onderzoekt en behandelt patiënten met klachten van het houdings- en/of bewegingsapparaat. Het doel van de fysiotherapie is om u weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren in de omgeving waarin u leeft, woont en werkt. De behandeling richt zich niet op de aandoening, maar op de gevolgen van de aandoening voor uw houding en beweging. Tijdens de behandeling probeert de fysiotherapeut uw herstel te bevorderen, biedt ondersteuning bij de revalidatie en begeleidt bij het verbeteren van lichamelijke functies, zoals kracht, coördinatie en het leren omgaan met mogelijke beperkingen.

Afspraak maken zonder verwijsbrief

Sinds 1 januari 2006 kunt u zich ook op eigen initiatief bij Fysiotherapie MSK aanmelden. Bij deze directe toegankelijkheid maakt u een afspraak en na een screening bepaalt de fysiotherapeut samen met u of er al dan niet een behandeling plaats gaat vinden. De therapeut stelt dan uw huisarts hiervan op de hoogte en vraagt, indien nodig, nog om aanvullende informatie.

Vergoeding fysiotherapie

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende polis. In de meeste gevallen zal uw zorgverzekeraar de behandeling volledig vergoeden. Fysiotherapie Musselkanaal heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract. Het is altijd aan te raden zelf uw polisvoorwaarden nog eens goed door te lezen. Overleg met uw behandelend fysiotherapeut als er onduidelijkheden zijn. Er kunnen (grote) verschillen bestaan per zorgverzekeraar.

Fysiotherapie MSK biedt specialistische fysiotherapie aan. Onze specialisaties staan vermeld onder “behandelingen“.

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.