Fysiotherapie

Fysiotherapie houdt zich bezig met het bewegend functioneren van de mens. De fysiotherapeut onderzoekt en behandelt patiënten met klachten van het houdings- en/of bewegingsapparaat. Het doel van de fysiotherapie is dat u weer zo optimaal mogelijk functioneert in de omgeving waarin u leeft, woont en werkt. De behandeling richt zich niet op de aandoening, maar op de gevolgen van de aandoening voor uw houding en beweging. De fysiotherapeut probeert uw herstel te bevorderen, u te ondersteunen bij de revalidatie en begeleidt u bij het verbeteren van lichamelijke functies, zoals kracht en coördinatie leren omgaan met mogelijke beperkingen.

Sinds 1 januari 2006 kunt u zich ook op eigen initiatief bij Fysiotherapie Musselkanaal aanmelden. Bij deze directe toegankelijkheid maakt u een afspraak en na een screening bepaalt de fysiotherapeut samen met u of er al dan niet een behandeling plaats gaat vinden. De therapeut stelt dan uw huisarts hiervan op de hoogte en vraagt, indien nodig, nog om aanvullende informatie.

Fysiotherapie wordt vergoed uit de aanvullende polis. In de meeste gevallen zal uw zorgverzekeraar de behandeling volledig vergoeden. Fysiotherapie Musselkanaal heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract. Het is altijd aan te raden zelf uw polisvoorwaarden nog eens goed door te lezen, en bij onduidelijkheden te overleggen met uw behandelend fysiotherapeut daar er per verzekeraar grote verschillen bestaan. Sinds Juli 2007 zijn wij aangesloten bij BAG (bureau voor arbeid en gezondheid) en leveren wij diensten op het gebied van arbeid en gezondheid.

Bij Fysiotherapie Musselkanaal bieden we tevens specialistische fysiotherapie aan. Deze specialisaties vindt u terug onder “behandelingen“.

Neem contact met ons op

Voor een afspraak kunt u bellen naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.

Stuur ons een bericht via WhatsApp!
Chat via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp

Chat via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp