ReumaFit

ReumaFit

Fysiotherapie Musselkanaal heeft een nauwe samenwerking met ReumActief. Zo kunt u onder begeleiding van een gediplomeerd fysiotherapeut, die werkzaam is in onze praktijk deelnemen aan het programma ReumaFit van ReumActief.

Na een kennismakingsgesprek met de fysiotherapeut en een fitheidstest stelt de fysiotherapeut samen met u een trainingsprogramma op en worden uw eigen doelstellingen besproken. Enkele doelstellingen kunnen bijvoorbeeld zijn: een betere conditie, minder pijnklachten, minder stijfheid, betere mobiliteit, beter kunnen functioneren in het dagelijks leven en een betere kwaliteit van leven. Tevens hopen we verdere achteruitgang te beperken.

U sport in een kleine groep, onder begeleiding van de fysiotherapeut. U volgt uw eigen programma, op basis van uw mogelijkheden en uw persoonlijke doelen.

Belangrijk is dat u weer vertrouwen krijgt in uw lichaam en dat u een verbetering van uw belastbaarheid ervaart. Met ReumaFit leert u uw eigen grenzen te bepalen én uw grenzen op verantwoorde wijze te verleggen, met als doel, dat u uw dagelijkse activiteiten beter kunt uitvoeren en langer kunt volhouden. Na de ReumaFit is er gelegenheid om samen gezellig een kop koffie of thee te drinken.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de site van ReumActief:  http://www.reumactief.info/

 

 

Behandelaars

Neem contact met ons op

Voor een afspraak kunt u bellen naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.

Stuur ons een bericht via WhatsApp!
Chat via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp

Chat via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp