Arbeidsfysiotherapie

Arbeidsfysiotherapie  

Gezond werken
Gezonde, fitte en inzetbare medewerkers, dat wil iedere organisatie. De diensten van BAG Gezond Werken helpen u of uw organisatie hierbij. Of het nu gaat om aanpassingen aan de werkomgeving, training om toekomstige gezondheidsklachten te voorkomen of het begeleiden van het re-integratietraject van u of uw werknemers. Het programma BAG Gezond Werken is gericht op preventie, verzuimbeperking en snelle re-integratie en omvat de volgende diensten:

Preventie & Gezondheid
Hieronder vallen diverse voorlichtingsprogramma’s en trainingsprogramma’s gericht op aanpassingen in de werkomgeving of het verbeteren van de gezondheid van de medewerker en het voorkomen van klachten.

Fysieke belastbaarheid test
Met de algemene fit – en gezondheidstesten wordt de fitheid van een persoon op dat moment bepaald. De fittest bestaat uit een gesprek met een fysiotherapeut, het invullen van een gezondheidsvragenlijst, en diverse testen zoals bloeddruk, vetpercentage, lenigheid, kracht en conditie. De testresultaten worden besproken met de fysiotherapeut en kunnen worden gebruikt om een persoonlijk trainingsprogramma op te stellen.

Onderzoek
Hieronder vallen diverse soorten onderzoek met als doel een gedegen advies te geven over welk traject het meest geschikt is voor de medewerker(s).

Interventies
Hieronder vallen diverse programma`s gericht op het behandelen van gezondheidsklachten en het begeleiden van het re-integratietraject.

Verzuimbegeleiding
Hieronder vallen diverse diensten op het gebied van verzuimpreventie, verzuimregie en re-integratie van een zieke werknemer.

Neem contact met ons op

Voor een afspraak kunt u bellen naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.

Stuur ons een bericht via WhatsApp!
Chat via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp

Chat via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp