Arbeidsfysiotherapie

Arbeidsfysiotherapie  

Arbeidsfysiotherapie, oftewel het Programma BAG Gezond Werken, bestaat uit diverse onderdelen. Het programma is gericht op preventie, verzuimbeperking en snelle re-integratie. We bieden onder andere ondersteuning bij het aanpassen van de werkomgeving, geven training om toekomstige gezondheidsklachten te voorkomen en begeleiding tijdens het re-integratietraject. Iedere organisatie wil gezonde, fitte en inzetbare medewerkers.

Preventie & Gezondheid
Onder preventie en gezondheid vallen diverse voorlichtingsprogramma’s en trainingsprogramma’s die gericht zijn op aan het passen van de werkomgeving of het verbeteren van de gezondheid van de werknemer en het voorkomen van klachten.

Fysieke belastbaarheid test
Met de algemene fit – en gezondheidstesten wordt de fitheid van een werknemer op dat moment bepaald. De fittest bestaat uit een gesprek met een fysiotherapeut, het invullen van een gezondheidsvragenlijst, en diverse testen zoals bloeddruk, vetpercentage, lenigheid, kracht en conditie. De testresultaten worden besproken met de fysiotherapeut en kunnen worden gebruikt om een persoonlijk trainingsprogramma op te stellen.

Onderzoek
De diverse onderzoeken hebben als doel een gedegen advies te geven over welk traject het meest geschikt is voor de werknemer(s).

Interventies
Onder interventie vallen diverse programma`s die gericht zijn op het behandelen van gezondheidsklachten en het begeleiden van het re-integratietraject.

Verzuimbegeleiding
Zieke werknemer(s) krijgen begeleiding op het gebied van verzuimpreventie, verzuimregie en re-integratie.

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.

Stuur ons een bericht via WhatsApp!
Chat via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp

Chat via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp