Hydrotherapie

Hydrotherapie

Fysiotherapie Musselkanaal heeft een nauwe samenwerking met ReumActief. Zo kunt u onder begeleiding van een gediplomeerd fysiotherapeut, die werkzaam is in onze praktijk deelnemen aan het programma Hydrotherapie van ReumActief.

Hydrotherapie is een prima vorm van bewegen voor reumapatiënten. Het warme water is heerlijk voor de spieren en gewrichten. Men kan vrijer bewegen in het warme water, is veel minder stijf en ervaart minder pijnklachten. Daarnaast gaat de algemene conditie sterk vooruit.

Het door ReumActief gehuurde zwembad “De Dolfijn” te Stadskanaal is volledig toegankelijk, beschikt over een geleidelijk aflopend trapje en kent een tillift systeem. ReumActief beschikt over een eigen til band voor de bad lift, dus mensen die zeer slecht ter been zijn of niet kunnen lopen kunnen gewoon meedoen en moeiteloos het bad in geholpen worden. Het water is ca. 33 graden.

Alle groepen worden begeleid door een team van professionele fysiotherapeuten.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de site van ReumActief:  http://www.reumactief.info/

Neem contact met ons op

Voor een afspraak kunt u bellen naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.

Stuur ons een bericht via WhatsApp!
Chat via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp

Chat via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp