Hydrotherapie

Hydrotherapie

Hydrotherapie is een uitstekende vorm van bewegen voor reumapatiënten. De behandeling vindt plaats in het zwembad. Onder begeleiding van een gediplomeerd fysiotherapeut volgt u het programma Hydrotherapie van ReumActief. In warm water (circa 33 graden) worden oefeningen uitgevoerd die heel prettig zijn voor de spieren en gewrichten. Het warme water zorgt ervoor dat de spieren en gewrichten minder stijf zijn. U zult merken dat u vrijer kunt bewegen en minder pijnklachten ervaart. Tevens zal de algemene conditie sterk worden verbeterd.

Fysiotherapie Musselkanaal heeft een nauwe samenwerking met ReumActief. Voor het programma heeft ReumActief het zwembad De Dolfijn in Stadskanaal afgehuurd. Het zwembad beschikt over een geleidelijk aflopend trapje en een tillift-systeem. De stichting beschikt over een eigen tilband. Mensen die zeer slecht ter been zijn of niet kunnen lopen, kunnen moeiteloos in het water worden geholpen.

Alle groepen worden begeleid door een team van professionele fysiotherapeuten.
Voor meer informatie verwijzen we naar de website van ReumActief: http://www.reumactief.info/

Neem contact met ons op

Voor een afspraak kunt u bellen naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.

Stuur ons een bericht via WhatsApp!
Chat via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp

Chat via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp