Arbo-intake

Arbo intake

Arbo intake is gericht op de individuele werknemer met aanhoudende of recidiverende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Doelgroep
Arbo intake is bedoeld voor werknemers met aanhoudende of recidiverende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat (waaronder de rug, nek, schouder, knie, enkel), maar ook chronische vermoeidheid, fibromyalgie, psychosomatische klachten. Het doel is het voorkomen van langdurig ziekteverzuim en/of verminderen van het aantal keren dat iemand moet verzuimen voor zijn werk door fysieke klachten.

Inhoud en werkwijze Arbo intake

  • Na aanmelding door het bedrijf of de bedrijfsarts volgt binnen 3 dagen de intake
  • Tijdens de intake vindt er een uitgebreid arbeid gerelateerd fysiek onderzoek plaats
  • Fitheidonderzoek
  • Eventueel specifieke testen
  • Interview en vragenlijsten ten aanzien van functionele status, arbeidsbelasting/ arbeidsomstandigheden
  • Verslag van de intake
  • Het advies wordt schriftelijk en/of telefonisch besproken met de verwijzer

 Resultaat

Nadat de klachten, de fitheid, de arbeidsbelasting en werkomstandigheden van de werknemer in kaart gebracht zijn, wordt op basis van de conclusie een gedegen advies gegeven over een vervolgprogramma en prognose voor werkhervatting.

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.