Huisreglement

 

 1. De praktijk is niet aansprakelijk voor schade aan en/of vermissing van de zich in dit gebouw of binnen directe omgeving van dit gebouw bevindende eigendommen/bezittingen van bezoekers.
 1. Computers worden uitsluitend door de fysiotherapeut gebruikt.
 1. Aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijde te worden opgevolgd.
 1. Bij verhindering van een afspraak dient u zich minimaal 24 uur van te voren af te melden, anders wordt 100 % van het geldende tarief van de voorgenomen behandeling bij ú in rekening gebracht (overmacht voorbehouden). ’s Avonds en in het weekend kan het antwoordapparaat worden ingesproken, kan er een mail gestuurd worden naar info@fysiotherapiemusselkanaal.nl en er mag een WhatsApp bericht gestuurd worden via de knop WhatsApp op onze pagina. 
 1. Bij het nog herstellen van een ziekte is behandeling slechts mogelijk na telefonisch overleg met de behandelend fysiotherapeut.
 1. U bent zelf verantwoordelijk voor de vergoedingen van uw behandelingen. Het is aan te bevelen om uw verzekeringspolis betreffende vergoedingen fysiotherapie goed door te nemen.
 1. Vanuit de opleiding fysiotherapie in Groningen begeleiden wij stagiaires. Mocht u bezwaar hebben tegen het behandeld worden door een stagiaire, dan kunt u dit kenbaar maken aan uw fysiotherapeut en zal hier rekening mee gehouden worden.
 1. Indien u opmerkingen, ideeën, etc, heeft ter verbetering van onze dienstverlening dan stellen wij dit zeer op prijs. U kunt dit zowel mondeling als schriftelijk aan ons doorgeven.
 1. Het is binnen de praktijk verboden om te roken.
 1. De patiënt heeft recht op inzage in zijn eigen dossier.
 1. De praktijk voldoet aan de GDPR-wet; hierbij is de privacy van de patiëntengegevens gewaarborgd.
 1. Het dragen van sport- en/of vrijetijdskleding is vereist in de oefenzaal.
 1. De oefenruimte dient alleen met schone (sport)schoenen te worden betreden.
 1. I.v.m. de hygiëne vragen wij u voor iedere behandeling een handdoek mee te nemen.
 1. Het nuttigen van etenswaren is niet toegestaan in de oefen- en behandelruimtes.
 1. Bij vragen, klachten of onduidelijkheden kunt u zich wenden tot uw behandelend fysiotherapeut. De praktijk hanteert tevens een klachtenregeling. https://www.keurmerkfysiotherapie.nl/patient/klachtenregeling/
 1. De vertrouwenspersonen van de praktijk zijn: Mevr. K. Boels en mevr. L. Holzapfel.

 

 

 

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.