Roy de Boer

Mijn naam is Roy de Boer, tegenwoordig woon ik in Emmen, maar oorspronkelijk ben ik een echte “Valthermonder”.

Eind 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen als algemeen fysiotherapeut. Hiervoor heb ik de opleiding Sportmanagement gedaan.
Sinds 1 maart 2018 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie MSK. Hier houd ik mij bezig met allerlei klachten aan het bewegingsapparaat.

In 2019 heb ik me gespecialiseerd in COPD en met deze achtergrond later nog voor Covid-19 revalidatie.

Ik mag mezelf ook leefstijlcoach noemen. Hiervoor heb ik in 2019 de cursus “gecombineerde leefstijlinterventie” afgerond.
Hierin begeleid ik mensen die graag iets willen veranderen wat betreft leefstijl.

In november 2020 heb ik mijn certificaat gehaald voor het maken van een echoscopie, dit is een aanvulling op mijn fysiotherapeutisch handelen. Echografie is te gebruiken om diagnostische informatie te verkrijgen van het bewegingsapparaat.
In februari 2021 ben ik begonnen met de opleiding tot musculoskeletaal therapeut aan het Saxion college in Enschede met als uitstroom manueel therapie.
Een manueel therapeut is gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Ze kijken naar de manier van bewegen en gebruiken hierbij speciale technieken om de patiënt ‘weer’ soepel te laten bewegen.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij vv Valthermond, probeer ik zo vaak mogelijk naar de sportschool te gaan en maak ik ritjes op zowel racefiets als motor.
Daarnaast houd ik ervan om weg te gaan met familie en/of vrienden in binnen en buitenland.

 

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.