Roy de Boer

Mijn naam is Roy de Boer en kom uit Groningen, maar ben oorspronkelijk een echte “Valthermonder”.

Na een lange tijd studeren en twee diploma’ s verder ben ik december 2017 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen als algemeen fysiotherapeut.  Daarvoor ben ik in 2012 afgestudeerd in Sportmanagement. Sinds 1 maart 2018 ben ik in dienst bij Fysiotherapie Musselkanaal als waarnemend fysiotherapeut en ben ik te vinden op alle locaties van Fysiotherapie Musselkanaal. Ook begeleid ik de hydrotherapie bij ReumActief in Stadskanaal.

Tijdens het laatste jaar van mijn studie heb ik stage gelopen bij Fysiotherapie Musselkanaal en was ik verzorger bij de lokale voetbalvereniging Musselkanaal  waar ik alle voetballers van de vereniging van fysiotherapeutisch advies en hulp verzorgde.

Sinds april 2019 heb ik me gespecialiseerd in COPD.
Tevens heb ik samen met collega Marieke in juli 2019 de cursus “gecombineerde leefstijlinterventie” afgerond. Dit betekent dat u binnenkort bij ons kunt starten met een coachingsprogramma voor het verbeteren van uw leefstijl.

5 november 2020 heb ik mijn certificaat gehaald voor het maken van een echoscopie, ik mag dus inmiddels ook een echo maken.

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.