Echografie

Echografie

Met echografie, of beter gezegd MSU (Musculo Skeletal Ultrasound), kunnen opnamen gemaakt worden van het houdings- en bewegingsapparaat. Hierdoor kunnen diverse aandoeningen duidelijk in beeld worden gebracht. Musculoskeletal Ultrasound biedt een non-invasieve methode om diagnostische informatie te krijgen van het bewegingsapparaat. Het onderzoek is snel, gemakkelijk en comfortabel voor de patiënt.

De fysiotherapeut ziet onmiddellijk de dynamische beelden, dit in tegenstelling tot röntgenopnames en MRI welke slechts statische beelden opleveren. Tijdens een echo-onderzoek kan de patiënt actief deelnemen door aan te geven wanneer en bij welke beweging de klachten toe of afnemen. De behandelaar kan daardoor direct een relatie leggen tussen de klacht en de beelden die te zien zijn.

Behandelaars

Neem contact met ons op

Voor een afspraak kunt u bellen naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.

Stuur ons een bericht via WhatsApp!
Chat via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp

Chat via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp