Jeroen Prummel

Mijn naam is Jeroen Prummel, ik ben sinds november 1997 werkzaam bij Fysiotherapie MSK. Inmiddels ben ik tevens eigenaar van Fysiotherapie MSK. Naast algemeen fysiotherapeut heb ik me ook gespecialiseerd in manuele therapie:

Manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds de houding en de bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruik ik een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar. Je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. Tijdens het behandelprogramma geef ik mijn patiënten instructies en advies. Begeleiden bij en inzicht geven in gezond bewegen vallen ook onder manuele therapie.

Naast fysiotherapie en manuele therapie heb ik tevens de opleiding tot echoscopist afgerond. Echografie is een non-invasieve methode om diagnostische informatie te krijgen van het bewegingsapparaat. Met echografie maak ik opnamen van het houdings- en bewegingsapparaat. Op deze manier is het mogelijk om pezen, spieren, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten in beeld te brengen.

In mijn vrije tijd beoefen ik voetbal. Daarnaast probeer ik twee keer per week te hardlopen om aan mijn conditie te werken.

 

 

 

 

 

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.