Sanne Hollander

Ik ben Sanne Hollander en werk sinds Juli 2023 bij Fysiotherapie Musselkanaal.

Na mijn afstuderen in Juni, kon ik gelijk aan de slag. Ik ben algemeen fysiotherapeut, ik volg de master opleiding kinderfysiotherapie in combinatie met de opleiding sportfysiotherapie. Ik ben veel in de oefenzaal te vinden, om met mijn enthousiasme en energie u weer op uw best te krijgen. Samen zullen wij kijken wat uw doelen zijn en hoe we deze het beste kunnen behalen. Zo gaan we een opbouwend behandeltraject langs en proberen we deze zo leuk en uitdagend mogelijk voor u te maken.
Mijn affiniteit met sport is terug te zien in mijn leven. Zo doe ik 3x in de week aan volleybal en probeer ik 2x per week nog naar de sportschool te gaan. Verder heb ik verschillende diploma’s als het over sport gaat zoals: Physical performance trainer, hersteltrainer, conditietrainer voetbal en fitness trainer A.
Ik heb gewerkt als verzorgster bij de bovenbouw van FC Groningen en met name JO16-1. Ook heb ik als verzorger en hersteltrainer bij de ACV jeugd gewerkt en als Fitness trainer in een sportschool.

Mijn interesses liggen bij kinderen en sporters. Ik volg de master opleiding Kinderfysiotherapie, om meer kennis te krijgen over de klachten die voornamelijk bij kinderen voorkomen. Denk hierbij aan groeiproblematiek, schrijfproblematiek, motorische beperkingen en/of voorkeurshoudingen. Sommige klachten komen alleen voor bij baby’s, andere bij peuters, kleuters, pubers en ga zo maar door. Bij alle leeftijdsgroepen zijn verschillende klachten en ik ga graag met u en uw kind aan de slag om zo’n gezond mogelijk en fijn leven te lijden.
Ook zou ik nog een tweede master willen doen, namelijk sportfysiotherapie. Hiermee start ik waarschijnlijk in September 2024. Ik heb al veel met de sport gedaan en interesseer mij hier ook sterk in. Er is geen sport waar ik geen interesse in heb. Het leuke aan werken met sporters is het traject op hun afstellen. Een voetballer, een volleyballer en een hordeloopster hebben allemaal het zelfde eind punt, namelijk: weer hun sport beoefenen. Echter zal elke sporter anders benaderd moeten worden, om tot dit punt te komen. Het creatief bezig zijn en de revalidatie interessant houden, spreekt mij aan bij sporters.

Tot in de praktijk!

Specialisatie(s)

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.