Franck Middelkamp

Ik ben Franck Middelkamp. In augustus 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sinds februari 2015 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie MSK. In het laatste jaar van mijn studie heb ik hier een half jaar stage gelopen. Na het beëindigen van mijn stage ben ik hier werkzaam geweest als kwaliteitscontroleur ter voorbereiding van verschillende behaalde audits.

Op dit moment houd ik me voornamelijk bezig met fysiotherapie, dry needling, Handtherapie en bezoek af en toe patiënten aan huis.

Sinds september 2016 ben ik begonnen met de cursus Dry Needling, dit heb ik in december 2016 succesvol afgrond. Een dry needling behandeling is effectief bij myofasciale pijnklachten (triggerpoint). Door een triggerpoint functioneert een spier niet optimaal en kan gaan verkrampen. Hierbij ontstaat een strakke band in de spier. Door dit bepaald punt in de spier op te zoeken met behulp van een naald gaan de spiervezels samentrekken waarbij de verkramping verdwijnt. Het natuurlijk proces van de spier wordt weer gestimuleerd.

Dry needling is o.a. effectief bij:

  • Hoofdpijnklachten
  • Aangezichtspijn
  • Nek-/schouderklachten
  • Littekenpijn/verklevingen
  • Rugklachten
  • Klachten met uitstraling
  • Gevoelsveranderingen van de huid

Tevens heb ik de opleiding voor handtherapeut gevolgd. Handtherapie houdt zich bezig met problemen van spieren, pezen, banden, gewrichten, zenuwen en de huid. Een handtherapeut komt bijvoorbeeld in beeld bij klachten zoals artrose in de hand, peesproblemen of uitvalverschijnselen. Maar ook na een operatie aan de hand kunt u bij mij terecht.

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.