Pim Schuur

Ik ben Pim, ik ben een geboren en getogen “Knoalster”. Mijn roots liggen dus echt in de Kanaalstreek. Op dit moment woon ik met enorm veel plezier in Groningen. Hier heb ik mijn studie gevolgd en afgerond. Gedurende mijn laatste jaar van de studie, heb ik een half jaar met veel plezier stagegelopen hier in deze praktijk, om hier vervolgens terug te komen als Fysiotherapeut. Sinds april 2023 ben ik weer terug en werkzaam in de praktijk. Naast de algemene fysiotherapie ben ik ook Otago-instructeur en dus gekwalificeerd in het geven van valpreventie bij ouderen volgens het Otago-oefenprogramma en geef ik Hydrotherapie via ReumActief.

Naast mijn werk geef ik sinds 2020 training bij de gewestelijke selecties van de KNSB Groningen en KNSB Drenthe. Sinds dit jaar ben ik assistent-trainer geworden bij het KNSB Talent Team Noord en hierin ook meer samenwerken met Friesland. Je kan wel zeggen dat schaatsen mijn passie en leven is. Sinds dat ik 4 jaar jong was sta ik zelf op de ijzers en vanaf die tijd ben ik er niet meer af te krijgen.

Tot snel in de praktijk, waar ik samen met u zal werken aan een zo snel en goed mogelijk herstel van uw klacht.

 

 

Specialisatie(s)

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.