Pim Schuur

Ik ben Pim, ik ben een geboren en getogen “Knoalster”. Mijn roots liggen dus echt in de Kanaalstreek. Op dit moment woon ik met enorm veel plezier in Groningen, waar ik bezig ben met de laatste maanden van de studie Fysiotherapie. Gedurende mijn laatste jaar van de studie, heb ik een half jaar met veel plezier stagegelopen hier in de praktijk. Sinds april 2023 ben ik weer terug en zal ik werkzaam zijn in de praktijk. Hiernaast verzorg ik ook Hydrotherapie voor ReumActief op de vrijdag.

Naast mijn studie geef ik sinds 2020 training bij de gewestelijke selecties van de KNSB Groningen en Drenthe. Sinds dit jaar zal ik assistent-trainer worden bij het KNSB Talent Team Noord en hierin ook meer samenwerken met Friesland. Je kan wel zeggen dat schaatsen mijn passie en leven is. Sinds 4 jaar sta ik zelf op de ijzers en vanaf die tijd ben ik er niet meer af te krijgen.

Tot snel in de praktijk, waar ik samen met u kan kijken naar de meest geschikte behandeling voor uw klacht.

 

 

Specialisatie(s)

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.