COPD

COPD is een longziekte waarbij de longen zijn beschadigd. Er is sprake van minder zuurstof en ademen is moeilijker waardoor je minder energie hebt. COPD is helaas nog niet te genezen, maar er zijn wel verschillende behandelingen mogelijk. Onze therapeuten Marjan Boelens en Roy de Boer kunnen u begeleiden in het traject om uw conditie zo goed mogelijk te houden.

Het beweegprogramma COPD is speciaal ontwikkeld voor mensen met COPD in onze praktijk. Voelt u zich benauwd bij inspanning? Heeft u last van hoestbuien? Wellicht denkt u dat het beter is om lichamelijke activiteiten te vermijden en om uw benauwdheid te verminderen. Het omgekeerde is echter waar! Het is juist extra belangrijk dat u beweegt wanneer u chronische bronchitis of longemfyseem (COPD) heeft. Als u minder beweegt, krijgt u juist sneller klachten en nemen uw mogelijkheden steeds verder af.

Wat levert het beweegprogramma COPD op?

  • Uw kwaliteit van leven verbetert met een actieve leefstijl.
  • U ervaart minder benauwdheid.
  • U krijgt meer uithoudingsvermogen.
  • U leert verantwoord te bewegen.

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.