Arbeidsgerelateerde klachten

Bij arbeidsgerelateerde klachten wordt vooral een relatie gelegd tussen werkhouding, fysieke belasting en arbeidsongeschiktheid. Tijdens de behandeling wordt veel aandacht besteed aan het actief verbeteren van het houdings- en bewegingspatroon en het vergroten van de belastbaarheid van het lichaam.

​Dit alles wordt toegespitst op de specifieke werkhouding cq. beweging, bijvoorbeeld Kans (RSI) bij computerwerk of rugklachten in de verzorging.
Daarbij kunnen we ook adviezen geven bij het inrichten en/of aanpassen van de werkplek en de aanschaf van hulpmiddelen op ergonomisch gebied.

De oefentherapeut Mensendieck is gespecialiseerd in het analyseren van houdingen en bewegingen en het aanleren van goede bewegingsgewoonten en toepassing hiervan in de specifieke werksituatie.

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.