Danisa Greven

Mijn naam is Danisa Greven. Ik ben sinds september 2024 Leefstijlcoach bij Fysiotherapie Musselkanaal.
Sinds 2019 ben ik coach bij de GLI (Gecombineerde Leefstijlinterventie). Tijdens deze interventie begeleid ik mensen naar een gezonde leefstijl. Dit doen we door middel van groepsbijeenkomsten en individuele coachsessies.  Tevens kun je ook bij mij terecht voor individuele leefstijlbegeleiding.

We bespreken alle facetten die te maken hebben met een gezonde leefstijl. Denk aan; Bewegen, voeding, stress, ontspanning, slaap, alcohol roken maar ook Niet- Helpende gedachten.

Tijdens mijn coachsessie besteed ik ook aandacht aan het hele plaatje. Ik probeer mensen te laten inzien, dat door anders te denken (omdenken, een andere gedachtegang) dingen vaak anders kunnen dan voorheen werd gedaan. Uiteraard komen nog veel meer aspecten in de coachsessies van pas.

In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd in Diabetes type 2 en leefstijl bij kanker.

In het dagelijks leven vind ik het heerlijk om met de hond te wandelen, te lezen of te gaan sporten.

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.