Vacature waarnemend Fysiotherapeut

Vacature waarnemend Algemeen Fysiotherapeut

In verband met zwangerschapswaarneming  van onze Bekkenfysiotherapeut zijn we op korte termijn op zoek naar een waarnemend Fysiotherapeut met uitzicht op verlenging.

Wie zijn  wij?
Onze praktijk is  een innoverende Keurmerk-praktijk met een belangrijke regionale functie in Zuidoost Groningen  en het Drentse Mondengebied. Ons team bestaat uit 12 collega’s, die verdeeld over 4 locaties werkzaam zijn. Op al onze locaties hebben we een nauwe samenwerking met huisartsen.

Wie ben jij?
Jij bent een ambitieuze  fysiotherapeut met ervaring  en je laat graag zien wat je in je mars hebt! Je werkt graag samen met andere disciplines en beschikt over een afgeronde  HBO opleiding  Fysiotherapie en bent BIG geregistreerd.
Kandidaten die  inmiddels een specialisatie binnen de fysiotherapie hebben gevolgd en ervaring hebben in het werken in FRM hebben zeker een streepje voor.
Verder ben je flexibel inzetbaar voor wat betreft het werken op meerdere locaties, in de avonduren en op zaterdag.

Wat bieden we?
Dienstverband:                               – Parttime
Contracttype:                                   – Tijdelijk
Uren indicatie:                                 – Nader te bepalen

Heb je interesse?
We ontvangen graag je reactie en CV, zodat we eventueel in een nader gesprek kennis met elkaar kunnen maken. Als je nog vragen hebt, kun  je bellen voor informatie met Jeroen Prummel.

Je sollicitatie kun je uiterlijk vrijdag 17 september mailen naar: info@fysiotherapiemusselkanaal.nl

Fysiotherapie Musselkanaal