Sandra Goede

​Mijn naam is Sandra Goede. In 1994 heb ik de opleiding Fysiotherapie afgerond. Daarnaast heb ik in 2006 de opleiding Arbeidsfysiotherapie voltooid en in 2016, als een van de eersten, met succes de opleiding Herstelcoach. Vandaag de dag kent Nederland slechts 14 andere herstelcoaches.

Na mijn opleiding Fysiotherapie ben ik enige jaren in Engeland en Duitsland als fysiotherapeut werkzaam geweest. Sinds 1998 werk ik alleen nog in Nederland. Ik heb enige jaren voor Fysergo gewerkt, waar ik was gedetacheerd bij NAM en Akzo Nobel. Daarna ben ik langdurig in een particuliere praktijk werkzaam geweest in het noorden van het land.

Mijn interessegebied is de eigen invloed op de fysieke klacht of beperking, dus niet zozeer de focus op wat niet meer lukt. De nadruk tijdens de behandeling ligt op: Wat lukt juist nog wel? Hoe kunnen we dit verder uitbouwen? Wat is de beste manier om verder te herstellen?

Indien dit niet meer mogelijk is, leer ik mensen graag hoe ze met hun beperking om kunnen gaan. Mijn ervaring is dat we vaak meer kunnen bereiken dan we in het begin denken. Revalidatie is niet altijd gemakkelijk. Ons lichaam is dan wel gemaakt om te herstellen, maar soms hebben we een zetje in de rug nodig. Ieder herstel is anders en we hebben natuurlijk allemaal andere dingen die we graag weer willen kunnen.

Ik sta sinds maart 2017 als arbeidsfysiotherapeute voor u klaar bij Fysiotherapie Musselkanaal om alle mogelijkheden te ontdekken en om het herstel zo goed als mogelijk te ondersteunen!

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.

[cresta-whatsapp-chat text="Stuur ons een bericht via WhatsApp!" icon="yes" position="top" use="number" number=""]