Sander Rietveld

Mijn naam is Sander Rietveld, ik ben 21 jaar oud en ben na een jaar stage te hebben gelopen met veel plezier werkzaam als sportinstructeur/fitnesstrainer bij Fysiotherapie Musselkanaal. Ik ben geboren in ’s-Hertogenbosch, getogen in Strijen en momenteel woon ik sinds 2011 in Nieuw-Buinen.

Sinds ik werkzaam ben bij Fysiotherapie MSK geef ik Fysiofit en Hydrotherapie. Dit doe ik met veel plezier, dit geef ik op de woensdag avond en op de donderdag avond en af en toe op de zaterdag ochtend. Ik vind het erg leerzaam en het geeft mij veel toediening om deze groepen instructies te geven over de oefeningen die gedaan worden.

Als ik niet aan het werk ben, kan je me vinden in de sportschool waar ik mijn kracht en fitheid op peil probeer te houden door middel van krachttraining. Ook vind ik ondanks dat ik gestopt ben met voetbal het erg leuk om te voetballen en om een wedstrijdje te kijken. Daarnaast houd ik er van om wat leuks te doen met vrienden.

Sinds mijn twaalfde roep ik al dat ik erg graag fysiotherapeut wil worden, omdat ik rond die leeftijd vaak te vinden was in de praktijk van een fysiotherapeut vanwege mijn linker schouder.

Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding Sport en Bewegen niveau 4 te Groningen. Vanaf volgend schooljaar start ik met de opleiding Fysiotherapie aan de Hanze Hoogeschool te Groningen.

Ik vind het een voorrecht om mensen te helpen en hun fysieke gezondheid en mobiliteit te verbeteren. Mocht u op zoek zijn naar een toegewijde fitnesstrainer/sportinstructeur neem dan gerust contact met mij op.

 

Specialisatie(s)

Contact opnemen met Fysiotherapie Musselkanaal

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0599-413114 of vul het contactformulier hieronder in.

Fysiotherapie Musselkanaal maakt u erop attent dat de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zal verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring op deze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u hebt.